Vi har fundet et stjernegodt hjem til Gina

Gina har fundet sit guldrandede forevigt-hjem hos Susanne og Torben.

Tusind tak til jer, som har vist interesse for hende.

 Om Gina


Stambogsnavn Drumbeat Imagine, gul tæve, f.d. 5/10-2021. DKK-registreringsnummer DK24609/2021.


Sundhedsdata: Hofter C, albuer 0, genetisk fri for prcd-PRA, EIC og CNM. Øjenlyst med anmærkning (ubetydeligt – et fejlplaceret øjenhår, som ikke er til gene).


Gina er overvejende af jagtlinjer, men hendes helt store talent er at være en kæmpe kælegris og familiehund. Hun er ikke jagttrænet, og trives helt fint uden den type aktiviteter.


Gina elsker: Os, at lege med sin hundefamilie, gæster, lækre godbidder, at kæle og holde pote, at ligge tæt i sofa eller lænestol, at sove i sengen og allerhelst i knæhasen, at stå med forpoterne oppe i vindueskarmen og studere livet udenfor, at hoppe og danse og at studere små insekter, som kravler hen over gulvet.


Gina hader: støvsugeren, at blive holdt fast – begge dele hader hun BIG TIME.


Gina har aldrig prøvet: At bo i byen, at bo sammen med børn, at bo sammen med kat, eller at være helt alene hjemme, og derfor skal hun ingen af delene.Om dig, som er interesseret i Gina


Hvis du skal være et match for Gina, skal du være pålidelig og ansvarsbevidst og du skal bo i hus med indhegnet have.


Du skal elske at have en hund med personlighed som en del af familien, og selv have en god portion humor. Derudover skal du have uendeligt med kærlighed og kæl at give af, du skal tilbringe meget tid hjemme/sammen med din hund, og du skal synes, at det er helt naturligt at have en hund i møblerne og i sengen.


Du skal også respektere Ginas grænser; Hun kommer aldrig, som i ALDRIG NOGENSINDE til at kunne lide støvsugeren, hun er bange for den, og det er ikke et spørgsmål om tilvænning, så det skal du kunne acceptere og ikke konfrontere hende med den. Du skal også forstå, at hun ikke bryder sig om at blive tvunget til at blive håndteret. Det betyder ikke, at man ikke kan, det skal bare være roligt og uden omklamring, for hun lurer lynhurtigt, hvis man har skumle hensigter.


Gina er vant til at bo på landet og i rolige omgivelser, og det skal hun også i et fremtidigt hjem. Hun er vant til at være familiehund og kender ikke til at gå i løbegård eller boks, så det skal hun ikke. Det vil også være et stort plus, hvis du har en anden, sød, rar og legeglad hund i forvejen, men børn er hun ikke vant til at bo sammen med, så har du sådan nogle, skal de være store, 12+, hundevante og kunne respektere en hunds grænser 100%.Hvorfor søger vi en familie til Gina?


Det gør vi, fordi vi er opdrættere, og Gina ikke skal indgå i avl. Derfor kan hun lige så godt få en tilbedende familie, som er hendes helt alene, og ikke skal deles med en hundeflok.


Gina er røntgenfotograferet med grad C på hofterne. Det er på ingen måde graverende og er intet, hun er påvirket af, hun en sund og frisk hoppeged, men hvalpe skal hun ikke have.


Elsker vi hende ikke? Jo, det gør vi, til månen og tilbage igen, og det er netop derfor, vi stiller så mange krav til hendes nye familie, så hun bliver elsket og værdsat lige så højt, som hun er hos os.


Synes du, vi stiller for store krav, så er der ingen grund til at kontakte os. Synes du derimod, at det er helt ok, at vi er nogle pylrehoveder, og at de krav vi stiller, kun er rimelige, er du meget velkommen til at ringe til Jill på 5260 1717 og at komme og møde Gina efter aftale.


NB! Vi besvarer IKKE mails angående voksne hunde, som søger hjem.